27. jan. 2024
Af Catja Klarskov

Det ser voldsomt ud: Daniel Svensson forklarer sit røde øje

Daniel Svensson.
Daniel Svensson.
Foto: Jesper Sunesen
Har du også undret dig over, hvorfor håndboldekspert Daniel Svensson den seneste uge har tonet frem på skærmen med et rødt øje. Nu giver han svaret.

Det ser mildest talt ubehageligt ud, det øje som håndboldekspert Daniel Svensson, 41, render rundt med for tiden.

Alligevel har det ikke holdt den tidligere håndboldspiller tilbage fra ivrigt at kommentere EM-slutrunden i TV 2-studiet sammen med Peter Bruun Jørgensen og Stine Bjerre Mortensen den seneste uge.

Til SE&HØR giver Daniel Svensson nu forklaringen på, hvorfor han den seneste uge har tonet frem på fjernsynsskærmen med et blodsprængt øje.

– Det er en blødning, en blodsprængning i sclerae (den hvide del af øjet, red), og det er helt ufarligt. Det er ret normalt, men jeg har aldrig haft det før. Den går væk efter et par uger af sig selv, fortæller Daniel Svensson til mediet.

Den tidligere landsholdsspiller forklarer desuden, at blødningen kom, da han var på en gåtur i det kolde vejr.

Det skete ti minutter efter, han havde forladt sit hotelværelse, og selv om det altså for seerne ser en smule skræmmende ud, så mærkede Daniel Svensson selv intet til det.

Daniel Svensson blev i december sidste år gift med sin store kærlighed, Caroline Alhof. Parret har sammen sønnen Konrad, 1.

Vielsen foregik på Københavns Rådhus, men parret drømmer om i fremtiden at holde en stor bryllupsfest i Italien i selskab med hele deres familie.

Du kan læse hele artiklen her, ligesom du også kan se et billede af Daniel Svenssons blodsprængte øje.

Læs mere om: