Søndag, 11. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Det skal Kasper Hjulmand nu

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau/Scanpix
EM-slutrunden i fodbold er forbi for Danmark, selvom der i aften spilles finale på Wembley i London. For landstræner Kasper Hjulmand er der nu sommerferie med familien, men meget snart tager han hul på forberedelserne til en stor udfordring.

EM-fodboldlandsholdets supertræner Kasper Hjulmand kan efter en flot præstation og en fornem semifinaleplads til slutrunden nu velfortjent holde sommerferie med sin fru Vibeke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kasper Hjulmand og Vibeke nyder privatlivet i et parcelhus i Allerød i Nordsjælland.

Kasper Hjulmand og Vibeke
Kasper Hjulmand og Vibeke
Foto: Lars H. Laursen

Sammen har parret et par voksne drenge, Marcus på 22 år og Mikkel på 19 år, og datteren Liva, som er 12 år gammel.

 

Kasper Hjulmand har leveret varen

Efter en stærk indsats under EM-slutrunden, der endte med et ufortjent 1-2 nederlag til England i semifinalen, holder Hjulmand fri, men har er så småt allerede ved at forberede sig til næste store opgave med det danske herrelandshold i fodbold.

Kasper Hjulmands hold anført af målmand Kasper Schmeichel og kaptajn Simon Kjær skal i aktion igen 1. september i et udsolgt Parken i København, når Skotland venter på hjemmebane i VM-kvalifikationen.

Klar til vild september

Senere i september i ugen efter den vigtige kamp mod skotterne, venter afgørende VM-kvalifikationskampe kampe mod Færøerne og Israel.

Her kan Danmarks drenge måske allerede sikre sig endnu et par kæmpe skridt frem mod at indløse billet til næste års VM-slutrunde i Qatar, hvor Kasper Hjulmands tropper forhåbentlig igen kan samle hele Danmark og skabe mere fodboldfest.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden