Lørdag, 14. november 2020 — af Ulrik Ulriksen

Drama i Hillerød: Sådan gik det for Vild med dans-vinder

Mie Skov
Mie Skov.
Foto: Birger Storm
I noget af en herrekamp lykkedes det fredag aften bordtennisspilleren og Vild med dans-vinderen fra 2013, Mie Skov, at trække det længste strå foran et entusiastisk publikum i Hillerød.

Efter et vaskeægte bordtennis-drama i Hillerød lykkede det den 34-årige topspiller Mie Skov, at vise alle, at hun har hår på brystet og kan svinge battet bedre end de fleste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mie Skov i herrekamp

Vild med dans-vinderen fra 2013 stillede fredag aften noget overraskende op for Hillerød GI’s herrehold i lokalopgøret mod Virum-Sorgenfri, og det blev en fed oplevelse for både hovedpersonen selv og for publikum..

Vandt over Henrik

Mie Skov vandt i sin første herrekamp over den erfarne Henrik Vendelbo i en meget tæt og uhyggeligt medrivende kamp over fem sæt.

- Det var en fed kamp, og det var en dejlig start at få. Det var dejligt at være på banen og rart med opbakning fra tilskuerne. Jeg havde en fest, lød det ifølge sn.dk fra Mie Skov umiddelbart efter sin første kamp.

Vil til OL i Tokyo

Mie stillede op i herre-rækken for at få optimal modstand, så hun kan bygge formen op og blive god nok til at kvalificere sig til kvindeturneringen ved De Olympiske Lege i Japans hovedstad Tokyo til næste år.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden