Dybt bevæget Jeanette Ottesen i tv: Jeg er så klar til et nyt kapitel

Jeanette Ottesen

Jeanette Ottesen

Foto: Lars H. Laursen
For svømmeren Jeanette Ottesen var OL i Tokyo afslutningen på en fornem karriere. I DR1 her til aften var det en følelsesladet Ottesen, der talte med Tina Müller om sit sidste OL og om den fremtid, der nu venter.

Danmarks fantastiske olympiske svømmer Jeanette Ottesen, 33, var her til aften med i ”Guld til Danmark” på DR 1, og hos værten Tina Müller i studiet i Experimentarium i det nordlige København satte hun ord på, hvordan hun ser på det at ende sin karrriere med deltagelsen ved OL i Tokyo.

Jeanette Ottesen har haft vild karriere

- Det har været en sindssyg karriere. Det har fyldt hele mit liv, sagde Jeanette og kom også ind på, hvor hårdt det har været at træne op til Legene.

- Det har krævet blod, sved og tårer. Det har været rigtig hårdt. Også for min mand, men det har været fantastisk, sagde Jeanette i DR-studiet og havde masser af ros til sin mand Marco, som har været hendes træner op til OL i Tokyo

-Tænk at vi stadig er gift. Det er nærmest en sejr i sig selv, lød det fra Ottesen, der kaldte de sidste tre års arbejde for den største bedrift i de sidste tre år.

Kæmpe bedrift

- Det er verdens største bedrift, lyder det fra Jeanette, der er imponeret af, at hendes mand Marco bare får tingene til at køre.

Efter deltagelsen ved OL, der blev en flot finale på mange fantastiske år med svømning og mange medalje-triumfer, venter der nu en ny fremtid.

Det bliver en ret vild udfordring.

Kan få identitetskrise

- Jeg tror man får en eller anden form for identitetskrise, men jeg kan så meget andet end at svømme, sagde Jeanette i DR’s OL-studie hos Tina Müller, og hun fortsatte.

- Jeg er så klar til et nyt kapitel. Og jeg satser på, at jeg nok skal finde mig noget. Der er så mange ting, jeg gerne vil, lød det fra Jeanette Ottesen, der midt i det hele indrømmede en ting.

- Jeg kommer til at savne OL, sagde Ottesen ærligt.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden