27. okt. 2022
Af Majken Munk

Efter 11 år som fodboldekspert: Jesper Grønkjær stopper

Jesper Grønkjær
Jesper Grønkjær
Foto: Anthon Unger/ Viaplay Group
Den tidligere fodboldspiller Jesper Grønkjær stopper som fodboldekspert hos Viaplay.

Der er med sikkerhed mange danskere, der husker Jesper Grønkjær fra sine formidable år på grønsværen som professionel fodboldspiller.

Da han stoppede sin karriere i 2011, skiftede han den ud med en karriere på tv.

Siden da har han optrådt som ekspert hos Viaplay på kampe i Superligaen og internationale kampe, men nu er den tid ovre.

Han har nemlig valgt at trække stikket, afslører Viaplay i en pressemeddelelse.

– Jeg kan mærke, at jeg har brug for at holde en pause, hvor jeg for første gang i mit voksenliv ikke har nogen forpligtelser overfor en arbejdsgiver, og derfor stopper jeg nu i jobbet hos Viaplay. Hvad fremtiden byder på, ved jeg ikke endnu, men det er det, jeg skal bruge den næste tid på at finde ud af, fortæller Jesper Grønkjær.

Sidste år fortalte Jesper Grønkjær åbent om, at han i en periode har været ramt af en alvorlig depression, som han måtte indlægges med.

Hos Viaplay kommer man til at savne Jesper Grønkjær, der særligt roses for at være en meget vellidt mand.

– Jesper er en drøm af en kollega. Han er vellidt af alle, og elsket af seerne. Vi har kun godt at sige om Jesper, og har fuld forståelse for, at han har brug for en pause her midt i livet. Vi ønsker Jesper alt det bedste – uanset om det bliver til en fremtid, der ikke har noget med Viaplay at gøre, eller om vi ser ham igen en dag, fortæller Viaplays sportschef, Benjamin Munk.

Læs mere om: