12. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Efter chok i Parken: Kasper Schmeichel trøster sine medspillere

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Ritzau/Scanpix
Efter Christian Eriksens uhyggelige kollaps i Parken har målmand Kasper Schmeichel og de andre landsholdsspillere støttet hinanden. Nu er landskampen mod Finland i gang igen.

Det kom som et chok for alle i Parken, da Danmarks Christian Eriksen midt under EM-kampen mod Finland kollapsede.

Pludselig faldt han om i det 43. minut af første halvleg, og efterfølgende kom han hurtigt under behandling.

Christian Eriksen er vågen

Siden kom meldingen fra officielt hold, at Christian Eriksen er vågen, og at hans tilstand er stabil, og at han forbliver indlagt på Rigshospitalet til yderligere undersøgelser.

DBU bekræftede siden, at kampen blev genoptaget

- Kampen mod Finland spilles færdig i aften. Dette sker efter at spillerne har fået bekræftet, at Christian er okay. Kampen genoptages kl. 20.30, lød det fra Dans Boldspil Union.

Kasper Schmeichel støtter medspillere

Inden kampen blev genoptaget, sørgede Danmarks målmand Kasper Schmeichel for at trøste de unge medspillere, der var særlig rystede af den voldsomme begivenhed.

Også den rutinerede anfører Simon Kjær var og er Schmeichel der for.

Simon Kjær og Kasper Schmeichel
Simon Kjær og Kasper Schmeichel
Foto: Ritzau/Scanpix

Billederne af Schmeichel og holdkammeraterne, der støttede og trøstede hinanden i den svære stund på banen var dybt bevægende, og i tv-studiet var værten Josefine Høgh og eksperterne Flemming Povlsen og Peter Schmeichel også berørte af det hele og havde kæmpe ros til alle spillere for at tackle situationen godt.

Særlig kram til Mathias Jensen

Et særlig langt kram gav Kasper Schmeichel i øvrigt til unge Mathias Jensen, der blev skiftet ind i stedet for Christian Eriksen i kampen, der er i gang netop nu.

Læs mere om: