10. jun. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Efter kæmpe skuffelse: Sådan er Viktor Axelsen kommet videre

Natalia Koch Rohde og Viktor Axelsen
Natalia Koch Rohde og Viktor Axelsen
Foto: Jesper Sunesen
Det har været en barsk periode for badmintonstjernen Viktor Axelsen efter en ærgerlig skade, men han er godt på vej tilbage til topformen takket være sin familie og en masse hård træning.

Danmarks og verdens bedste badmintonspiller Viktor Axelsen har haft det meget hårdt, efter han blev ramt af en fiberskade i låret.

Den alvorlige skade, som er enhver elitesportsudøvers værste mareridt, var en kæmpe skuffelse midt i en ellers fin sæson, men Viktor er naturligvis i fuld gang med at kæmpe sig tilbage til verdenstoppen.

Axelsen har trænet intenst på det seneste, og det hårde arbejde har båret frugt, så Viktor ser ud til snart at være på toppen igen.

Viktor Axelsen nyder sin familie

Først og fremmest har Axelsen i den svære tid haft fantastisk støtte på hjemmefronten, hvor hans elskede kæreste Natalia og døtrene Aya og Vega har været der for ham.

På Viktors populære Instagramprofil kan man i et par opslag se, at hans døtre betyder alt for ham og giver ham power til at komme tilbage fra skaden, så han kan vinde turneringer igen.

Der er ingen tvivl om, at Viktor med familien i ryggen går efter guldet i den kommende tid.

Læs mere om: