14. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Efter OL-guldet: Pernille Blume glæder sig til at nyde Rio med kæresten

Pernille Blume
Pernille Blume
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Hun svæver på en lyserød OL-guldsky i Rio de Janeiro efter OL-triumfen i svømning, og nu venter Pernille Blume så på at se sin kæreste René Holten Poulsen i aktion i kajak. Pernille håber på, at han også vinder guld, og derefter skal parret nyde et par fridage i Brasilien.

For svømmeren Pernille Blume er livet helt og aldeles fantastisk. Lørdag vandt hun ved De Olympiske Lege i Rio de Janeiro først en individuel guldmedalje, og derefter blev det til bronze i holdkap.

Oveni det hele er hun ganske nyforelsket i den olympiske kajakroer René Holten Poulsen, som hun har dannet par med i en måneds tid. Til pressemøde i den olympiske landsby var Blume flyvende. Hun svarede friskt på alle spørgsmål og var glad for at fortælle, at hendes kæreste René netop havde ringet til hende fra kajakroernes lejr i Brasilien.

Et fantastisk øjeblik

-Jeg har lige snakket med ham på Facetime, her inden jeg kom, og det var rigtig dejligt at se hans glæde, og så bliver vi nødt til også lige at holde fokus for hans vedkommende. Jeg skal ud for at se ham, når kajakkonkurrencen ved OL går i gang. Det ville være fantastisk at kunne dele det øjeblik med ham, sagde Pernille Blume, der ser frem til en lille par-ferie.

Tid til hinanden

-Når han har overstået sit OL, så skal vi være sammen. Vi skal ud at være turister i Rio. Det bliver fantastisk, lød det fra Pernille, der ikke lagde skjul på, at hendes kajakroer-kæreste på flere måder betyder meget for hende.

- Han vidste, jeg ville tage guldet. For to uger sagde han til mig, at jeg bare skulle ud og tage den medalje. Han har bestemt haft en positiv betydning for min svømning. Vi har jo talt meget sammen. Vi har meget til fælles i forhold til det sportslige. Vi har talt meget om OL, og det pres, der er her, og at det gælder om at nyde det. Det har fungeret fint. Men vi taler også sammen om meget andet end sport og trækker stikket helt ud en gang imellem. Det er rart at have en person, der ved, hvad man går igennem i forbindelse med et OL, sagde hele Danmarks guld-Pernille.

Læs mere om: