Efter smuk bisættelse: Kasper Hjulmand for berørt til tv-interview

Kasper Hjulmand

Kasper Hjulmand

Foto: Lars H. Laursen
Den kirkelige højtidelighed for Lars Høgh var en dybt rørende begivenhed, der ramte alle i kirken lige i hjertet. Også fodboldlandsholdets træner Kasper Hjulmand var berørt af situation både før, under og efter bisættelsen.

Det var en svær dag for Lars Høghs familie og nære venner, da der var bisættelse for Fyns helt store fodboldhelt, som gennem så mange år har gjort en forskel både på og udenfor banen.

Kasper Hjulmand og mange andre profiler mødte op

Lars Høgh var elsket og respekteret af mange, og blandt deltagerne til bisættelsen i Sankt Knuds Kirke i Odense var ud over den nære familie en lang række store profiler som Kasper Hjulmand, Peter Schmeichel, Brian Laudrup, Michael Laudrup, Sepp Piontek samt musikerne Michael Falch og Poul Krebs.

Efter den kirkelige højtidelighed ville de landsdækkende tv-stationer meget gerne tale med landstræner Kasper Hjulmand, der med sin kone Vibeke ved sin side kunne mærke tårerne trænge sig på, da de så båren blive ført væk ra kirken.

Sagde nej til tv-interview

Da Hjulmand blev bedt om en kommentar til et tv-indslag, gav herrelandsholdets populære træner venligt udtryk for, at han ikke var i stand til at stille op til interview, da han ikke ville kunne gennemføre det.

Hjulmand var simpelthen ligesom mange andre ved kirken for påvirket af den svære situation til at sætte ord på det vanskelige farvel til Lars Høgh.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden