Mandag, 19. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Efter trist start på december: Kasper Schmeichel byder på god julenyhed

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Mikael Rieck
Den første del af december har været ret svær at tackle for et par af spillerne fra herrelandsholdet i fodbold efter en ærgerlig oplevelse ved VM-slutrunden i Qatar.

Stjernerne på Danmarks herrelandshold i fodbold fik den værst tænkelige start på december.

Efter at være blevet slået ud af VM-slutrunden i Qatar allerede den 30. november var de fleste af spillerne retur i Europa på deres privatadresser allerede den 1. december, selv om de havde håbet at være med i VM-turneringen til langt ind i julemåneden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

VM-finalen blev afviklet den 18. december, og pokal og guldmedaljer gik til Argentina.

Efter nedturen ved VM har mange frygtet, at flere spillere og måske træner Kasper Hjulmand siger farvel og tak til landsholdet.

Kasper Schmeichel har sat sig nye mål

Nu har målmand Kasper Schmeichel dog til manges glæde meldt ud, at han er 100 procent klar til at fortsætte for Danmarks herrelandshold, der skal kæmpe om kvalifikation til EM-slutrunden i Tyskland 2024

– Jeg har på ingen måde tænkt, at det her kan være slutningen. Der er i hvert fald to slutrunder mere, jeg gerne vil være med til. Så nu må vi op på hesten igen – der er ikke andet at gøre, siger Schmeichel til TV 2 SPORT.

Den næste slutrunde er EM i Tyskland og afvikles om bare halvandet år i sommeren 2024, mens VM i 2026 spilles i Canada, USA og Mexico.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden