Efter vanvittigt drama: Danmark vinder EM-bronze

Der var masser at kæmpe for i bronzekampen mellem Frankrig og Danmark, som bød på både masser af drama og forlænget spilletid.

Danskerne havde håbet på at få en guldmedalje med hjem fra EM i Ungarn.

Den drøm blev slukket, da håndboldherrerne tabte semifinalen fredag aften, så derfor var det bronzemedaljerne, de kæmpede om på slutrundens sidste dag.

Hansen og Gidsel manglede

Forud for kampen stod det klart, at Mikkel Hansen ikke kunne spille på grund af det vrid, han fik på anklen i semifinalen.

Og som om det ikke var slemt nok, var der kun spillet ét enkelt minut af kampen, før en af Danmarks andre store stjerner, Mathias Gidsel, måtte udgå af kampen med en skade.

Svær start

Danmark fik en svær start på kampen, men i anden halvleg fulgtes de ad med Frankrig, og de to mandskaber skiftedes til at føre.

Da hal-uret viste 60 minutter, stod det uafgjort mellem de to manskaber, der senest mødte hinanden i mellemrunden, hvor Frankrig vandt over Danmark.

Vildt drama

Men i den forlængede spilletid kunne franskmændene ikke følge med Niklas Landin og Rasmus Lauge, og med en sejr på 35 - 32 kan danskerne nu glæde sig over at kunne rejse hjem med en medalje om halsen.

Bronzemedaljen betyder ekstra meget for mange af spillerne, fordi denne slutrunde samtidig er den sidste med Lasse Svan, som gennem mange, mange år har været en afgørende del af landsholdet både på og uden for banen.