3. jun. 2021
Af Majken Munk

EM-værterne er klar: Vi glæder os!

Signe Vadgaard og Peter Grønborg
Signe Vadgaard og Peter Grønborg
Foto: Martin Høien
Et helt ekstra år måtte fodboldfans i Europa vente på, at EM i fodbold nu kan afholdes. Det gør også at tv-værterne Signe Vadgaard og Peter Grønborg glæder sig endnu mere.

Selv om der stadig er godt en uge til Europamesterskabet i fodbold begynder den 11. juni, er forberedelserne til dækningen af den store sportsbegivenhed i fuld gang.

Onsdag løftede Viasat deres plan for deres massive dækning af slutrunden, hvor tv-værterne Signe Vadgaard og Peter Grønborg er primære værter.

Et års ventetid

Værterne har – ligesom resten af de europæiske fodboldfans – ventet i længsel på, at EM skulle afholdes. Det blev udskudt et år på grund af coronapandemien.

Derfor glæder de to værter sig ekstra meget i år til slutrunden, der kaldes EURO2020 på trods af, at det afholdes i 2021.

- Jeg er som et lille barn, der bliver sluppet løs i en slikbutik. Jeg har ventet på den her slutrunde – det har vi jo alle sammen – længere end normalt, og da jeg fik at vide, jeg skulle være vært på den, var det som om, det hele gik op i en højere enhed, siger Signe Vadgaard til BILLED-BLADET.

Endnu en dansk EM-pokal

EM-feberen lever rundt i Danmark i takt med, at det danske fodboldlandshold spiller deres tre gruppekampe i Parken på hjemmebane.

Derudover er der i København på Ofelia Plads en Fan Village, hvor det er muligt at se alle kampe i slutrunden.

Glæden omkring slutrunden er allerede noget, værterne har mærket, selv om EM først begynder 11. juni.

Danmark spiller deres første kamp mod Finland lørdag den 12. juni klokken 18.00. Den kan ses på Viasat og DR.

Læs mere om: