30. jan. 2023
Af Regitze Ørnstrup Christensen

En vigtig spiller manglede: Hjemme i Danmark overøsede truppen ham med kram og medalje

Håndbold
Håndboldherrerne er for tredje gang i træk blevet verdensmestre.
Foto: Jesper Sunesen
I går blev han hyldet med en tom trøje, men ved landsholdets hjemkomst til Danmark, blev han mødt af kram og guldmedalje ved bagagebåndet.

De danske håndboldherrer er mandag eftermiddag landet i Danmark, efter de søndag aften for tredje gang i træk kunne erklæres som verdens bedste håndboldhold.

En af dem der dog måtte se med hjemmefra, var Lasse Møller, der den 18. januar måtte forlade landsholdstruppen, da han blev ramt af et forstadie til et træthedsbrud.

Men han var langt fra glemt af holdet. Under pokalløftet og medaljefejringen var særligt Mads Mensah opsat på, at han også skulle være med – selvom det blot blev med en tom t-shirt.

Mandag eftermiddag var han dog på pletten i Kastrup Lufthavn, og her blev Lasse Møller mødt af sine landsholdskammerater med store kram, og så fik han naturligvis også stukket en guldmedalje i hånden.

Så selvom han ikke var fysisk til stedet i de sidste kampe, så var han altså klar til at fejre titlen med holdet, der snart drager mod Københavns Rådhus og rådhuspandekager.

Læs mere om: