Lørdag, 4. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Endelig sammen igen i Danmark! Alma har savnet Holger Rune

Alma Rune
Alma Rune
Foto: Lars H. Laursen
Der er ingen tvivl om, at det giver lidt ekstra saft i slagene, når tennisstjernen Holger Rune kan se sin familie sidde på tilskuerpladserne. Til Davis Cup-gyseren mod Indien er Holger Rune blevet bakket op af sin søster Alma, som betyder så meget for ham.

Danmarks tenniskonge Holger Rune var en stor oplevelse at følge på banen i Davis Cup-matchen mod Yuki Bhambri fra Indien fredag aften.

Holger viste prøver på sit imponerende arsenal af slag og tekniske finesser gennem kampen, som endte med overbevisende sejr til danskeren i den fyldte Royal Stage-hal i Hillerød.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På tilskuerpladserne sad  hele Holger Runes familie.

Både forældrene Aneke og Anders samt søster Alma heppede på Holger, der altid nyder at have familien blandt publikum.

Alma betyder meget for Holger Rune

For Holger har søsteren Alma en kæmpe betydning, og han har i et interview med BILLED-BLADET sagt følgende om hende:

“Alma har selv spillet tennis, og det betyder, at hun rent praktisk også kan hjælpe mig på banen, og hun kender til turneringslivet og alle de tanker og følelser, der er omkring kampe med mere. Det er let at snakke med Alma, fordi hun kender gamet. Og så er hun altid sød og kærlig. Verdens bedste søster.”

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Lars H. Laursen

Populær model hos Scoop

Alma Rune, der er en populær model hos bureauet Scoop Models og også arbejder i sin mor Anekes firma Waterpoint, nød at være i Hillerød for at se Holger spille Davis Cup-landskamp mod Indien.

Alma og hendes far Anders
Alma og hendes far Anders
Foto: Lars H. Laursen

- Det er så dejligt at se ham på hjemmebane, og der er jo bare mega god stemning, og det er hyggeligt endelig at være sammen igen, for han har jo været i Australien, langt væk, så jeg er glad for, at han er hjemme, siger Alma, hvis bror har haft travlt med Australian Open-turneringen i Melbourne i januar.

I Australien repræsenterede Holgers mor familien på tilskuerpladserne, og Aneke var også i hallen i Hillerød til Davis Cup-matchen mod Indien, hvor hun så sin søn brillere i den smukke røde landsholdstrøje..

Aneke Rune
Aneke Rune
Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden