5. jul. 2011
Af af Casper Nielsen

Familien Laudrup har købt hus på Mallorca

Familien Laudrup er blevet så glad for Mallorca, at de har købt fast ejendom på øen. Hidtil boede Michael, fru Siw og datteren Rebecca i et lejet hus.
Familien Laudrup er blevet så glad for Mallorca, at de har købt fast ejendom på øen. Hidtil boede Michael, fru Siw og datteren Rebecca i et lejet hus.
Foto: Birger Storm
- Folk her er meget åbne og gæstfri, siger Siw Laudrup. Hun og Michael har nu for alvor slået rødder på ferieøen.

Livet på Mallorca har ikke været den rene solskinshistorie for Michael Laudrup. Med nød og næppe undgik han at rykke ud af den bedste spanske fodboldrække med sin klub, og for en gangs skyld har den spanske sportspresse været kritisk i deres kommentarer om den ellers så fodbold-forgudede "senor".

Men én ting er arbejde, noget andet privatliv - og på Mallorca har Michael og fru Siw fundet deres paradis.

- Mallorcanerne er et meget åbent og meget gæstfrit folk. De lever jo af turister og er meget hjælpsomme, siger Siw Laudrup og fortæller, at hun og Michael er blevet så glade for øen, at de netop har købt et nyt hus på ferieøen.

- Så nu bliver vi altså boende på Mallorca. Vi har hidtil boet i byen Calviá, men har netop fundet et nyt, dejligt hus med bedre udsigt over vandet i Portals Nous, siger Siw. Byen ligger på det sydvestlige Mallorca, cirka 10 kilometer fra Palma, og er især kendt for lystbådehavnen Puerto Portals, hvor milliondyre både ligger side om side. Kasi-Jesper har bl.a. sin båd forankret dernede, og havnen er fyldt med gode og overvejende dyre restauranter. Et mekka for Laudrup-familien, der elsker at gå ud og nyde specielt de spanske tapas.

Læs mere om: