24. okt. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Familien Laudrup i sorg: Dødsfald i familien

Brian og Michael Laudrup
Brian og Michael Laudrup
Foto: Aller Foto
En af fodboldklubben Brøndbys helt store legender er gået bort, og det har skabt sorg i Laudrup-familien.

Hele Laudrup-familien er ramt af sorg, efter at den tidligere spiller og træner for fodboldklubben Brøndby IF, Ebbe Skovdahl, efter flere års sygdom er gået bort.

Michael og Brian Laudrups onkel

Skovdahl blev 75 år gammel, og han sov stille ind natten til fredag, oplyses det af klubben Brøndby IF.

Ebbe Skovdahl er en kæmpe legende på Vestegnen, og han er den mest vindende Brøndby-træner i historien.

Som ung spillede han for Brøndby sammen med sin svoger Finn Laudrup, der var en af datidens store danske fodboldstjerne.

Ebbe Skovdahl, der er de to tidligere internationale fodboldstjerner Michael og Brian Laudrups onkel, blev cheftræner for Brøndbys fremadstormende hold for første gang i 1986.

Bisættelse under private omstændigheder

Skovdahl efterlader sig sin kone Lene, to sønner og fire børnebørn, og det oplyses, at bisættelsen finder sted under private omstændigheder grundet de gældende corona-restriktioner.

Ebbe Skovdahl
Ebbe Skovdahl
Foto: Aller Foto

Hyldet af Dansk Boldspil Union

- En af de største og mest vindende trænere i dansk fodbold er død. Det er med stor beklagelse, at vi har modtaget beskeden om, at Ebbe Skovdahl er gået bort i en alder af 75 år. Mange tanker til hans familie og nærmeste. Æret været hans minde, skriver Dansk Boldspil-Union.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge fortæller Stephanie fra Årgang 0 i et stort interview blandt andet om barndommen, familien og fremtiden og så er der fuld fokus på prins Christian, som har overrasket med flotte nye fødselsdagsbilleder.

Vi byder også på bryllupsreportage med en lykkelig Lotte Friis i centrum samt en sød nyhed leveret af Stine og Niels fra Landmand søger kærlighed.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb43-forsider_5.jpg

Læs mere om: