Fredag, 23. maj 2014 - af Hanne Rask

Fetterlein om Wozniackis aflyste bryllup: Rorys farvel er dårlig timing

Frederik Fetterlein.
Frederik Fetterlein.
Arkivfoto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere tennisstjerne mener, at Rory McIlroy godt kunne have ventet, til Caroline Wozniacki havde overstået French Open.

Han har selv knust mangt et pigehjerte og er sågar løbet fra en bryllupsaftale med sin daværende kæreste Charlotte, men alligevel mener den tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein, at det er forkert af Rory McIlroy at bryde forlovelsen med Caroline Wozniacki netop nu.

- Hvis det var mig, der havde en kæreste, der skulle spille French Open, havde jeg sgu ikke meldt det ud lige inden, hun skulle spille en af de vigtigste turneringer. Det ville ødelægge hendes humør og forberedelse. Det er for dårligt, synes jeg, siger Frederik Fetterlein til Ekstra Bladet, og fortsætter:

- Det er et lorte-tidspunkt for Caroline at melde det ud. Man kunne godt have ventet to uger, kunne man ikke?

Spændt på pressens spørgsmål

Frederik Fetterlein har kendt Caroline Wozniacki i mange år, og han er spændt på hendes spil i weekenden og ikke mindst på pressens spørgsmål.

- Det bliver mærkeligt at lande til verdens største pressebegivenhed og blive spurgt til sit kærlighedsliv, når man bare vil spille tennis. Jeg ville ikke synes, det var særligt fedt.

- Det tager al opmærksomhed væk. Jeg kunne ikke forestille mig, der kommer ét spørgsmål, der handler om tennis, når hun lander i Paris. Der kommer 5.000 journalister, der kommer til at jagte hende med spørgsmål om det brudte forhold.

Lyder vanvittigt

Fetterlein har selv prøvet at få kolde fødder efter at have friet til en kæreste og erkender, at han var forelsket og derfor ville giftes, men da han fik tænkt sig om, var det alligevel ikke smart, fandt han ud af. Han kender ikke til baggrunden for bruddet mellem Rory McIlroy og Caroline Wozniacki, der netop havde sendt et hav af bryllupsinvitationer ud. To dage efter brød Rory forholdet.

- Uden at vide noget, lyder det fuldstændig vanvittigt. Det lyder lidt blackout-agtigt, siger Frederik Fetterlein, der håber, at Caroline Wozniacki kan modstå weekendens pres i French Open.

- Måske gør hun det pissegodt, fordi hun bare tænker, nu skal jeg kraftedeme bare spille, lyder Fetterleins håb.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden