24. jan. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Flotte tennisfyre hylder Wozniacki: Vi kommer til at savne dig Caroline

Caroline Wozniacki, Roger Federer, Novak Djokovic og Rafael Nadal
Caroline Wozniacki, Roger Federer, Novak Djokovic og Rafael Nadal
Foto: MEGA
Store verdensstjerner står i kø for at hylde Caroline Wozniacki, der har spillet sin sidste betydningsfulde tenniskamp. Blandt Carolines fans er et helt eksklusivt trekløver af mandlige tennis-charmører.

Tre af tennissportens største stjerner på herresiden har sendt en helt ekstraordinær og hjertevarm video-hilsen på Instagram til Danmarks Caroline Wozniacki, som har stoppet sin flotte ketsjerkarriere.

Med nederlaget til tuneseren Ons Jabeur i tredje runde af turneringen Australian Open blev Carolines bemærkelsesværdige karrierestop en realitet.

Det har fået de mandlige superstjerner Roger Federer, Schweiz, Rafael Nadal, Spanien og Serbiens Novak Djokovic til at sende en videohilsen, i hvilken de storroser deres danske veninde og ketsjerkollega.

Nu skal Caroline have børn

-Vi kommer til at savne dig, siger Roger Federer og kigger via kameraet lige ind i øjnene på Caroline og fortæller også, at han har nydt at se hende spille mange gange.

Djokovic afslører, at han håber, at Caroline og hendes amerikanske mand David stifter familie, når nu der nu bliver lidt mere tid til at pleje hinanden og kærligheden.

Nadal roser Caroline for hendes fine måde at være på, og for hendes betydning for tennissporten.

Også mange andre roser Caroline Wozniacki og understreger, at hun vil blive savnet for sit spil på banen og sit gode humør udenfor banen.som tennisprofil.

Ros fra veninden

Blandt de mange kendte Wozniacki-beundrere, der sender en hilsen, er veninder og konkurrenter som Serena William og Petra Kvitova.

Caroline Wozniacki
Kronprinsesse Mary aflægger, som protektor, besøg ved Børnehjælpsdagens tennisevent med Caroline Wozniacki.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Også Morten Mølholm Hansen og Lone Hansen, der er direktører for henholdsvis Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark, hylder Wozniacki for en fornem karriere.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er i øvrigt kæmpestore beundrere af Wozniacki, så de har helt sikkert også bemærket, at Danmarks største tennsistjerne gennem tiderne nu går på pension.

Giganternes kamp i Royal Arena

Før ketsjeren lægges endegyldigt på hylden, skal Wozniacki møde superstjernen Serena Williams i en opvisningskamp i Royal Arena 18. maj, og mon ikke mange danskere vil møde op for at sige farvel og tak for de mange gode oplevelser til vores allesammens "Caro".

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb04-forsider_3.jpg

Læs mere om: