26. mar. 2024
Af Sofie Nymand

Fodboldspiller Frederik Rønnow valgte grønsværen: Hans søster er kendt for noget helt andet

Frederik Rønnow
Frederik Rønnow
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Den danske målvogter valgte en anden bane end sin storesøster, som er kendt fra tv.

Når de danske fodbolddrenge går på banen mod Færøerne i en venskabskamp tirsdag aften, er det med Frederik Rønnow i målet.

Det plejer ellers at være Kasper Schmeichel, der vogter kassen, men nu giver Hjulmand Rønnow chancen til at vise sig på grønsværen – og netop den, landsholdet spiller på i aften, er én han kender særdeles godt.

Kampen bliver nemlig spillet på Brøndby Stadion, som pudsigt nok er Frederik Rønnows gamle hjemmebane. Målvogteren spillede for Vestegnsholdet i fire år fra 2015, men sine spæde professionelle spark tog han dog i barndomsbyen Horsens – først for Stensballe IK og så for superligaklubben AC Horsens.

Mens Frederik Rønnow valgte fodboldbanen, valgte hans storesøster end helt anden livsbane. For når han har stået på mål, har hun stået på skærmen.

Frederik Rønnow er bror til filmeksperten og kulturjournalisten Maria Månson, som har været vært på DR-programmerne ”Filmselskabet", "Sprogquizzen" og "Kulturmagasinet Gejst".

https://imgix.billedbladet.dk/2024-03-26/dr-0654394-1.jpg
Maria Månson
Foto: Holger Rytter Hansen

Maria Månson følger sin bror tæt, og på hendes sociale medier kan man se, hvordan hun ofte er i rød-hvide farver, når Danmark spiller.

Læs mere om: