24. apr. 2023
Af Catja Klarskov

Følelsesladet Holger Rune takker sin mor og storesøster med disse søde ord

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Sven Hoppe/AP/Ritzau Scanpix
Det var en følelsesladet Holger Rune, der i kølvandet på weekendens sejr i München takkede sin mor og storesøster for deres støtte.

Det var en følelsesladet Holger Rune, der efter weekendens sejr i München takkede sin mor og storesøster for deres hjælp og støtte.

Ved søndagens tennisopgør, mellem danske Holger Rune og hollandske Botic van de Zandschulp, vandt det unge tennistalent nemlig sin fjerde titel i ATP-turneringen.

Weekendens comeback var særlig vigtig, da den kun 19-årige tennisstjerne ugen forinden havde måtte se sig slået af russiske Andrey Rublev.

Holger Rune rejste skuffet fra opgøret i Monte Carlo, og forude ventede derfor en vigtig opgave i at gøre den unge sportsstjerne klar til kamp i München. Og her havde Holger Runes mor og storesøster en afgørende rolle.

Det fortæller Holger Rune i et opslag på sin Instagram-profil, hvor han sætter ord den forskel, hans mor og søsters hjælp har betydet for weekendens sejr.

Her takker en Holger Rune nemlig sin mor, Aneke Rune, og storesøster, Alma Rune, for at gøre ham klar til kamp, og han fortæller samtidig, at han er fuld at følelser efter søndagens uventede sejr.

Undervejs i ATP-turneringen har Holger Rune nemlig været plaget af skader i både skulder og ankel, men til TV 2 Sport oplyser Aneke Rune, der manager for sin søn, at planen stadig er, at de flyver til Madrid tirsdag.

Her venter en fysioterapeut, der skal tilse det unge tennistalent, og forhåbentlig bliver det muligt for ham at spille Masters 1000 i den spanske hovedstad i denne uge.

Du kan se opslaget her.

Læs mere om: