Tirsdag, 1. april 2014 - af Dorte Quist

Frederik Fetterlein: Hjem til far og mor

Martin Høien
Eks-tennisspilleren flytter hjem til sine forældre i Rungsted og tilbage til Monaco.

Efter at have boet i kendis-ghettoen Stay på Islands Brygge, har Frederik Fetterlein nu ændret folkeregister-adresse til sine forældre i Rungsted. Frederik Fetterlein og hans fars veje skiltes ellers sidste år, da sønnen udgav sine erindringer og her i skrev brutalt om faderens alkoholmisbrug og sin egen dårlige opvækst.

Men skårene er åbenbart klinket nu, for Frederik Fetterlein bor fremover officielt hos sin far i Rungsted, når han vel at mærke er hjemme i Danmark, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg flytter til Monaco om en måned, så jeg kan fordele tiden mellem mine to drenge. Toby havde problemer med, at han så mig for lidt. Så nu vil jeg prøve at være både i Monaco og i København, fortæller Frederik Fettelein til Ekstra Bladet. Sønnen Toby, 13, der rigtig hedder Tobias Joshua, har den tidligere tennisspiller med den tjekkiske model Tereza Moxová, mens Fetterlein har sønnen Sean, fem, med den danske sangerinde Saseline.

Han har rykket lidt rundt i Stay-huset, forklarer Fetterlein, og derfor har der været problemer for ham med at få post. Men fremover er postadressen altså hos Fetterlein Senior i Rungsted.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden