14. dec. 2021
Af Majken Munk

Glædelig nyhed: Anne-Marie Rindom nomineret til prestigefyldt pris

Anne-Marie Rindom
Anne-Marie Rindom
Foto: Jesper Sunesen
Laser Radial-sejleren Anne-Marie Rindom hædres for sine flotte præstationer på vandet med en nominering til den største danske sportspris.

Millioner fulgte da Anne-Marie Rindom kæmpede sig til sejr ved OL 2021.

I år har hun også vundet verdensmesterskaberne for anden gang.

For de flotte præstationer hyldes hun med en særlig nominering ved ”Sport 2021”.

Årets Sportsnavn

Anne-Marie Rindom er nemlig blandt de nominerede til ”Årets Sportsnavn”.

- Det er en kæmpe ære at være nomineret til ’Årets Sportsnavn’. Det har været et vildt dansk sportsår med 11 OL-medaljer og mange andre store præstationer, så at være en af de tre, der bliver udvalgt, det er et kæmpe skulderklap, som jeg er utroligt glad for, siger Anne-Marie Rindom i en pressemeddelelse.

- OL i Tokyo var mit tredje OL, og det store mål var at stå øverst på skamlen. Det har jeg sammen med holdet omkring mig arbejdet henimod i mange år, og det er virkelig stort, at jeg nu har opnået det. Jeg er rigtig stolt over, at jeg formåede at komme igen, da det hele var ved at gå galt. Det er noget, jeg tror, at jeg vil kunne bruge resten af mit liv, det at blive ved med at kæmpe for ens drømme og de mål, man har sat sig, fortsætter hun.

Tre nominerede

Det er en flot hæder for den 30-årige sejler, der er blandt de tre sportsudøvere, som er nomineret til den store pris, der uddeles den 8. januar ved ”Sport 2021”.

Udover Anne-Marie Rindom er cykelparret Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen også nomineret til ”Årets Sportsnavn”.

Den sidste nominerede afsløres først i uge 51.

Læs mere om: