28. jan. 2019
Af Ulrik Ulriksen

GULDFESTEN FORTSÆTTER: Sådan kan du hylde Mikkel Hansen og co.

Mikkel Hansen
Foto: Jesper Sunesen
Der bliver gang i den på Københavns Rådhus senere i dag, når de danske verdensmestre i håndbold kommer på besøg for at blive hyldet. Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre gutter fra herrernes håndboldlandshold tager hul på mandagens VM-fest klokken 17.00. På torsdag kan du i BILLED-BLADET læse alt om guldfesten med håndboldstjerner og kongelige.

Mikkel Hansen, Niklas Landin, Rasmus Lauge, træner Nikolaj Jacobsen og resten af håndboldheltene fejrede med manér VM-guldmedaljernene søndag i Herning.

Mandag fester de videre til den helt store guldmedalje i København, når der fra klokken 17.00 er hyldestfest på Rådhuset anført af overborgmester Frank Jensen.

Der bliver budt på taler og rådhuspandekager og meget andet godt oven på søndagens knusende finalesejr over Norge.

Medaljer og pokal

Danmarks fantastiske håndbolddrenge vil dog først og fremmest blive hyldet af tusindvis af danskere, som møder op på Rådhuspladsen.

Spillerne vil møde deres fans og vise dem både guldmedaljerne og VM-pokalen, og selvom de har prøvet sådan en sejrsfest før efter guld ved europamesterskabet, så bliver det denne gang større end nogensinde.

Her er programmet for fejringen:

Mandag den 28. januar klokken 17.00-18.00 i Festsalen.

  • 17:00 Holdet ankommer på Rådhuspladsen og går i festsalen. Velkomsttale ved overborgmester Frank Jensen og øvrige talere.
  • 17:25: Hyldest fra balkonen.
  • 17:30: Reception og rådhuspandekager.
  • 18:00 Overborgmesteren tager afsked med holdet.

BILLED-BLADET byder på guldreportage med stjerner og kongelige

Glæd dig til torsdagens udgave af BILLED-BLADET, som bliver et sandt guldnummer med alt om den historiske håndboldbedrift og alt om stjernernes fest med koner, kærester og børn samt med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der havde prinsesse Isabella, prins Christian og prins Vincent med til guldkampen i Boxen i Herning.

Læs mere om: