Torsdag, 17. januar 2019 — af Annemette Mikkelsen

Håndboldhelten Henrik Møllgaard; Der er pres på familielivet

Henrik Møllgaard
Henrik Møllgaard
Foto: Jesper Sunesen
Mens forsvarsgiganten Henrik Møllgaard er til VM, sørger konen Christina for at tingene fungerer derhjemme. Men parret bliver nødt til at søge hjælp hos den øvrige familie under slutrunden også.

Henrik Møllgaard er i fuld gang med at præstere på håndboldbanen under VM. Men derhjemme bliver der lidt mere pres på logistikken, nu hvor Henrik er på banen fremfor i hjemmet.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Der er pres på logistikken derhjemme med at få børn op og ud – i bad – hentet og det hele, som vi normalt er to til. Vi er nødt til at få hjælp fra en større flok, før vi kan få tingene til at hænge sammen. Og det er vi enormt taknemmelige for, fortæller Henrik Møllgaard og fortsætter:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Ellers var det praktisk umuligt at være håndboldspiller.

45 minutter hjemmefra

Henrik bor sammen med sin kone, Christina, og deres to børn Augusta og Viola 45 minutter væk fra Herning. Til daglig spiller håndboldtalentet nemlig i Aalborg Håndbold.

- Det er underligt at være 45 minutter hjemmefra, og ikke lige på en fridag kunne hente børn i vuggestue og skole, lyder det fra forsvarsmastodonten. Men der er dog mange fordele ved at spille i Danmark.

- Men det gør også, at når vi spiller, så kan familie og venner komme. Og på fridage kan de komme. De muligheder har vi ikke, når vi spiller i Frankrig og Kroatien.

Ungerne er stolte

Selvom Henriks børn ikke er særligt store, er glæden ved at se far på banen der stadig.

- De er lige på nippet til at forstå det. Men de har forstået, hvad det er at være til håndbold – at jeg skal afsted og sådan noget. Så de er stolte heldigvis, siger han med et bredt smil. Du kan igen følge Henrik Møllgaard og de andre håndboldtalenter, når de møder Norge i aften.

Henrik Møllgaard er netop vendt hjem efter VM 2013. Han blev taget imod af familien i lufthavnen. Her ses han med datteren Viola.
Foto: Jesper Sunesen

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden