Torsdag, 5. januar 2023 - af Stine Ramlyng

Håndboldikonet Camilla Andersen har tjent millioner i helt anden branche

Camilla Andersen
Camilla Andersen
Foto: Aller Foto
Den tidligere håndboldstjerne og "jernlady" Camilla Andersen kan ikke kun lave guld, når hun spiller håndbold. Hun har nemlig skabt en virksomhed, der i 2022 havde en omsætning på knap 100 millioner kroner, viser virksomhedens nye regnskab.

"Jeg er så stolt over det her regnskab. Det kan godt være Travel Sense A/S ikke er de største, men vi er virkelig gode. Så kære virksomheder der skal på store grupperejser, I ringer bare, mit team er klar", skriver Camilla Andersen selv på platformen Linkedin om virksomheden Travel Sense's succes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere håndboldstjerne, der var en af de største profiler på landsholdet i 1990'erne og var med til både at vinde OL-guld ved i 1996 og 2000, skabte i 2002 rejseselskabet Travel Sense, som hun i dag både ejer og administrerende direktør i. 

Og det er den virksomhed, der nu har haft rekordomsætning efter flere udfordrende (corona)år. Det skyldes især, at de virksomhedsgrupper, Travel Sense har haft som kunder gennem årene, ikke har været ude og rejse i 2-3 år, og så blev 2022 det år, hvor alle skulle ud og rejse samtidig, fortæller håndboldlegenden til Finans.dk.

"I 2022 formåede Travel Sense, der arrangerer virksomheds- og sportsrejser, at ramme en omsætning på svimlende 92,3 mio. kr. og heraf generere en bundlinje på 6,8 mio. kr. efter skat. Året forinden var resultatet på knap 1 mio. kr. Omsætningen er, ifølge selskabet selv, mere end dobbelt så høj som normalt, og det skyldes i høj grad, at virksomheder har skruet op for grupperejserne", skriver Finans.dk.

Camilla Andersen har også store forventninger til 2023, dog med knap så høje forveninger som sidste år, siger hun til finansmediet. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden