23. nov. 2015
Af af Casper Nielsen

Håndboldpigerne gør klar til VM

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20151123_jsu1220_copy.jpg
foto Jesper Sunesen
Håndboldpigerne er ved at gøre klar til VM-slutrunden i Herning. Kristina ”Mulle” Kristiansen og co. brugte dagen i dag på at lave alle de personlige interviews og sjove holdbilleder, der skal bruges, når DR og TV 2 sender fra VM slutrunden fra 5. december.
Håndbold-pigerne gør klar til VM - Pigerne har glædet sig meget til at lave de mere personlige historier i dag, men derfra fokuserer vi så også på at tale om håndbold, sagde damelandsholdets træner Klavs Bruun Jørgensen, inden han lod sine spillere få et lille frirum mellem træningssamlingerne på hotel Scandic i Københanv for at posere til alle de små lyn-interview og billeder, der skal bringes mellem kampene, når VM begynder den 5. december. Tre jyske byer og en sjællandsk skal agere værtsbyer, når slutrunden 2015 løber af stablen i Danmark fra 5. - 20. december. Kristina ”Mulle” Kristiansen, Lotte Griegel, Sandra Toft og co. skulle bl.a fotograferes i en stor sofa på Hotel Scandic i København og posere i deres spilledragter.

Håndboldpigerne indspiller slagsang

Tidligere har de både indspillet en ny slagsang og en musikvideo med Zindy Laursen, og poseret bodypaintet på reklamebilleder for slutrunden. De danske håndboldkvinder skal forsvare bronzemedaljerne fra VM i Serbien i 2013.

Læs mere om: