27. mar. 2023
Af Julie Nolsöe

Håndboldstjernen Lasse Svan deler søde billeder med hustruen på særlig dag: Den dejligste, kærligste og skønneste

Lasse Svan
Lasse Svan
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Der er kærlighed i luften hjemme hos håndboldstjerne og mentaltræner Lasse Svan og hans hustru, Sara Jemon Svan

Familiefar, håndboldstjerne, mentaltræner og ægtemand.

39-årige Lasse Svan har mange titler, men på hans seneste opslag på Instagram er det især sidstnævnte rolle, der kommer i spil.

Her har den tidligere fløjspiller delt en række søde billeder af sin hustru, Sara Jemon Svan, i anledning af hendes fødselsdag.

- Tillykke til den dejligste, kærligste og skønneste, skriver han til billederne, som kan ses lige her, og han krydrer også opslaget med en række røde hjerter.

Lasse Svan har siden 2013 været gift med Sara Jemon Svan. Parret er forældre til Marie på otte og Benjamin på seks.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-38188_1.jpg
Lasse Svan og hustruen Sara i 2012.
Foto: Birger Storm

Lasse Svan har som håndboldspiller haft en lang karriere i tyske SG Flensburg-Handewitt, men også på landsholdet har han i mange år haft en nøglerolle både på og uden for banen.

Han fik debut på landsholdet i 2003, og med sine imponerende 239 landsholdskampe i bagagen er han blandt de spillere gennem tiden, som har spillet absolut flest landskampe.

I sommeren 2022 sagde han farvel til håndboldkarrieren og til Tyskland, men han havde dog helt styr på fremtiden.

- Så flytter vi tilbage til Danmark. Det har hele tiden været planen, fortalte Lasse Svan til BILLED-BLADET tilbage i 2021, forud for de livsomvæltende fremtidsplaner.

Sideløbende med sin håndboldkarriere uddannede han sig til mentaltræner, og siden håndboldskoene er stillet på hylden, har han fået en stilling som mentaltræner for det danske Counter-Strike-hold Heroic.

Læs mere om: