Lørdag, 16. januar 2016 — af af John Lautrup

Hans Lindberg: Hårdt at undvære min søn under EM

Hans Lindberg
Hans Lindberg
Foto: Lars H. Laursen
Hans Lindberg har spillet mange slutrunder og er klar til EM. Men denne gang bliver det anderledes at være væk hjemmefra

Hans Lindberg og resten af det danske herrelandshold i håndbold har forladt Danmark for at spille EM i Polen i de kommende uger. For spilleren fra Hamburger SV bliver det ekstra hårdt at være væk fra familien denne gang. Han blev nemlig far til lille Aron August for fem måneder siden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er første gang, jeg skal være afsted fra ham i så lang tid. Så det bliver helt sikkert specielt. Heldigvis findes Facetime på mobilen, så forhåbentlig kommer jeg alligevel til at se lidt til ham, sagde Hans Lindberg, da han med resten af holdet rejste fra Københavns Lufthavn.

Hans Lindberg nyder hver eneste dag med sønnen

Her havde landsholdets hovedsponsor, Totalkredit, sørget for, at fansene kunne møde deres helte og få både landsholdstrøjer og autografer inden afgangen til Polen. Og trods familieforøgelsen møder Hans Lindberg veludhvilet frem til de afgørende EM-kampe.

- Jeg nyder hver eneste dag i selskab med Aron og oplever hele tiden nye sider af livet. Men søvnen har han ikke taget fra mig. Min kone tager det hårde slæb med Aron, så jeg kan koncentrere mig om at spille håndbold, sagde han om arbejdsfordelingen hjemme i Hamborg, hvor hans kone, Jeanette Mackenhauer, altså har nattevagterne.

SE BILLEDET: Hans LIndberg med sin lille søn

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden