23. feb. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Hans Lindberg og konen jubler: Vi skal have en søn

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/46171.jpg
Martin Høien/BILLED-BLADET
Der er jubel på ledningen fra Hamborg, da håndboldstjernen Hans (Majestæt) Lindberg fortæller, at der er en lille junior på vej hjemme hos ham og fruen, Jeanette Mackenhauer.
– Vi er bare så glade, og Jeanette har det rigtig godt. Hun har termin til august, fortæller Hans Lindberg til BILLED-BLADET Den vordende far selv har fødselsdag den 1. august.

Alt er i orden

Jeanettes graviditet er nok det bedste plaster på såret efter en skuffende VM-slutrunde i Qatar, hvor Danmark tabte til Spanien i kvartfinalen. – Og nu ved vi, at det er en lille søn, der kommer til sommer. Vi har fået lavet en test med blod fra Jeanette, der tester fosteret for diverse sygdomme. Alt er helt i orden, og her kan man også se kønnet, fortæller den kommende far, der spiller i HSV Hamburg. Han og Jeanette Mackenhauer blev i juni 2012 gift ved et smukt solskinsbryllup i Holmens Kirke.

Måske en lille håndboldspiller

Og da BILLED-BLADET besøgte dem i Hamborg i april sidste år, var de enige om, at skulle der komme en baby, inden Hans Lindbergs kontrakt udløber i 2017, ville det være o.k. Og nu er familieforøgelsen en realitet. – Om han bliver til håndbold eller foldbold eller noget helt andet – det må han selv bestemme, siger Hans Lindberg til BILLED-BLADET.

Læs mere om: