28. dec. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Hele familien heppede Patrick Nielsen til sejr

Mor Anja, far Jan og bror Mickie, der selv boksede ? og vandt ? i Herning, ønskede Patrick tillykke med sejren og det flotte VM-bælte.
Mor Anja, far Jan og bror Mickie, der selv boksede ? og vandt ? i Herning, ønskede Patrick tillykke med sejren og det flotte VM-bælte.
Foto: Niels Henrik Dam
Bokseren vandt et VM-bælte i Herning med hele familien blandt tilskuerne.

20-årige Patrick Nielsen fik fuld støtte af både mor Anja, far Jan og de to yngre brødre, Mickie og Kevin, samt sin 23-årige kæreste Camilla, da han fik IBF junior-VM-bæltet i Herning med sejren over tyske Michael Schubov.

Men dansepartneren, Claudia Rex, der ellers havde bebudet sin ankomst var ikke blandt publikum. Det ødelagde dog ikke sejrsglæden hos Patrick Nielsen, der mente, det var større at stå med VM-bæltet end med det "Vild med dans"-trofæ, der gik hans næse forbi, da han og Claudia Rex måtte nøjes med en andenplads.

- Men det betyder alt for mig, at mine forældre er i salen. Det er dem, jeg kan takke for alt. Og i nat vil jeg bruge det her som hovedpude, proklamerede Patrick, mens han klappede kærligt på det nyerhvervede kæmpebælte.

Mens både mor, far og brødre mødte op i presserummet efter kampen holdt kæresten Camilla sig beskedent uden for lokalet. Parret skal ikke holde jul sammen, men hos hver deres familier i henholdsvis Albertslund og Glostrup.

Nytårsplanerne har de endnu ikke på plads, men Camilla kan dog forsikre, at det ikke bliver noget vildt.

- Jeg drikker slet ikke, det siger mig ikke noget, så vildt party bliver det ikke, smilede kønne Camilla.

Læs mere om: