25. sep. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Helt nyt look: Delaney, Schmeichel og Eriksen ser knivskarpe ud i aften i Parken

Thomas Delaney, Kasper Schmeichel og Christian Eriksen
Thomas Delaney, Kasper Schmeichel og Christian Eriksen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau/Scanpix
Det danske herrelandshold i fodbold går i aften på banen i Parken til et brag af en kamp mod Frankrig. De danske spillere vil være i helt nyt dress til kampen med kickoff 20.45. Du kan se kampen på TV 2.

De danske fodboldstjerner Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Simon Kjær og Pierre-Emile Højbjerg vil i aften i Parken til kampen mod Frankrig løbe på banen i nyt landsholdsdesign.

Delaney står model

Til Nations League-kampen i Parken klokken 20.45 spiller træner Kasper Hjulmands danske herrelandshold i den nydesignede Dannebrogsrøde trøje, som er skabt af Hummel til den kommen VM-slutrunde i Qatar.

I et opslag på DBU’s Instagramprofil kan man se blandt andre midtbanemotoren Thomas Delaney stå model i den helt nye, røde landsholdstrøje, som du kan nærstudere i aktion på TV 2 fra klokken 20.45.

Hyldest til EM-1992 heltene

Dansk Boldspil Union skriver om herrelandsholdets nye trøje blandt andet følgende:

“Den 26. juni 1992 står klart i hukommelsen for mange danske fodboldfans. Danmark gjorde det umulige muligt og blev europamester med en 2-0-sejr over Tyskland.

Nye legender blev født i en af de mest ikoniske landsholdstrøjer gennem tiderne, og for at markere 30-året for den største triumf i dansk fodbold er den nye landsholdstrøje til vinterens VM-slutrunde blevet designet med inspiration fra ’92-trøjen.

Nutidens stjerner hedder Simon Kjær, Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Pierre-Emile Højbjerg, og det er i høj grad også dem, som den nye landsholdstrøje repræsenterer.”

Læs mere om: