25. jan. 2019
Af Annemette Mikkelsen

Henrik Møllgaard savner familien: Jeg facetimer med mine børn

Henrik Møllgaard. 
Henrik Møllgaard.
Foto: Jesper Sunesen
Forsvarsmastodonten Henrik Møllgaard har fortiden base i Herning grundet VM på hjemmebane. Han finder derfor tid til at facetime med familien mellem kampene.

De danske håndboldherrer er indtil videre ubesejret ved dette VM.

For tiden har de base i Herning, hvor de har spillet en del kampe i Jyske Bank Boxen foran et oplagt publikum. En af dem som brager igennem inde på banen er Henrik Møllgaard. Mellem kampene finder han tid til at ringe til familien.

- Det er noget med at få facetimet på tidspunkter, hvor børnene kan overskue det. Det er dejligt at følge med, fordi selvfølgelig savner vi hinanden, fortæller Henrik Møllgaard.

Håber børnene får en sportsglæde

Henrik Møllgaard bor sammen med sin kone, Christina, og deres to børn, Augusta og Viola, 45 minutters kørsel fra Herning. Til daglig spiller Møllgaard nemlig i Aalborg Håndbold.

Da han bliver spurgt indtil, om der er håndboldspillere gemt i Augusta og Viola, lyder svaret:

- Det kunne jeg godt håbe for dem, for de kan få en masse glæde ved det. Og ellers bliver det sikkert noget andet. Lige nu er det gymnastik og fodbold. Men de synes også, at det er sjovt at være med i hallen og spille håndbold. Så jeg håber også, at de vil få en masse gode stunder med det, som jeg også har haft, siger han.

Du kan følge Henrik Møllgaard og resten af landsholdet fredag den 25. januar, hvor de spiller VM-semifinale mod Frankrig kl. 17.30.

Læs mere om: