Torsdag, 19. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Her er Klavs Bruun Jørgensens kendte hustru

Klavs Bruun Jørgensen
Klavs Bruun Jørgensen
Foto: Ritzau/Scanpix
Tidligere landstræner Klavs Bruun Jørgensen ved en masse om håndbold, og på hjemmefronten kan han sparre med sin hustru Rikke Hørlykke, der også har en flot fortid bag sig på håndboldbanen.

VM-feberen raser atter over det ganske land, og denne gang er det de danske håndboldherrer, der kæmper for at vinde medaljer med hjem.

Både DR og TV 2 dækker slutrunden, og på DR kan man blive klogere på VM i selskab med blandt andre Klavs Bruun Jørgensen, der er ekspert i studiet hos Josefine Høgh. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ægtepar med håndboldsucces

Selv har 48-Klavs Bruun Jørgensen en lang fortid på håndboldbanen, og han har spillet over 150 kampe for herrelandsholdet. Også hans hustru, 46-årige Rikke Hørlykke, ved en masse om den populære sportsgren.  

Hun har nemlig også spillet for landsholdet, og her nåede hun at spille flotte 125 kampe.

Ung håndboldkærlighed 

Rikke og Klavs mødte hinanden, da de begge spillede i håndboldklubben Virum-Sorgenfri - hun var bare 18 år dengang. Kort tid efter blev de kærester, og i 2000 blev de gift. Sideløbende med deres private parløb har de begge haft nogle flotte håndboldkarrierer. 

Rikke Hørlykke nåede at vinde både EM-guld i 2002 og OL-Guld i 2004, inden hun indstillede sin professionelle karriere i 2006. På det tidspunkt var hun gravid med sit og Klavs’ første barn, Aksel. Nogle år senere fik de også datteren Karla. 

Rikke Hørlykkes nye liv 

Efter Rikke Hørlykke indstillede håndboldkarrieren, har hun flere gange optrådt på tv. I 2007 var hun med i ”Vild med dans”, hvor hun fik en flot tredjeplads med Mads Vad. Derudover har hun medvirket i blandt andet ”Mestrenes mester" og "Korpset", og så har hun også været tv-vært på programmet ”Spartan”.

I dag er Rikke Hørlykke coach og personlig træner.

I galleriet herunder kan du se, hvilke andre par der har fundet kærligheden på håndboldbanen. 

GALLERI: Kærlighed på håndboldbanen (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden