Historiske billeder: Sådan blev Christian Eriksen hyldet i Parken

Christian Eriksen

Christian Eriksen

Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk
Der var mange i Parken og formentlig også hjemme foran tv-skærmen, som fik våde øjne, da Christian Eriksen blev hyldet i Parken under Danmarks kamp mod Belgien.

Christian Eriksen har i mange år været en fast del af landsholdet, men i EM-kampen mod Belgien torsdag aften må holdkammeraterne undvære ham. 

Den 29-årige stjernespiller blev ramt af et hjertestop midt i kampen mod Finland, og han har siden været indlagt på Rigshospitalet. 

Vild hyldest til Christian Eriksen

Men Christian Eriksen var bestemt ikke glemt torsdag aften. 

På lægterne var der masser, der bar Eriksens navn på trøjen, og efter ti minutters spil blev han hyldet på hele Danmarks hjemmebane. 

Bolden blev stoppet, hvorefter både det danske og belgiske hold samt dommerne og de mange tusinde tilskuere hyldede landsholdsstjernen. 

"Hele Danmark er med dig Christian" stod der på et stort banner på lægterne, og det mærkede man tydeligt efter ti minutters spil. 

Det var nogle særdeles rørende scener, der udspillede sig midt på hele Danmarks hjemmebane, der ligger blot få hundrede meter fra Rigshospitalet, hvor Christian Eriksen er indlagt. 

Klapsalver til ære for Christian Eriksen
Foto: Ritzau Scanpix

Klapsalver til ære for Christian Eriksen

Også kronprinsesse Mary, kronprins Frederik og prins Christian samt prins Nikolai og prins Felix overværede det bevægende øjeblik i Parken. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Danmarks drenge fik en fantastisk start på kampen efter et hurtigt mål fra Yussuf Poulsen, og stemningen i Parken er euforisk. 

Foto: Ritzau Scanpix

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden