27. mar. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Holger Rune hyldet af kendt ven: Det er klasse!

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Ritzau/Scanpix
Tennisfans fra hele verden hylder flittigt Holger Rune i denne tid. En af Holgers kendte danske venner og samarbejdspartnere har også ros til den unge rød-hvide tenniskomet.

Tennisspilleren Holger Rune vandt med stil, da han søndag vandt sikkert i tredje runde af den stærkt besatte ATP 1000-turnering i Miami, USA.

Holgers argentinske modstander blev ekspederet ud i to sæt med cifrene 6-4, 6-2, og Holger Runes imponerende præstation er ikke gået ubemærket hen.

Det er blandt andre den tidligere jægersoldat og mentalcoach B.S. Christiansen, som arbejder med Holger Rune, der ifølge Ekstra Bladet hylder sin 19-årige klient på Instagram.

Ros til Holger Rune

– Flot præstation med overbevisende spil, og hvor viser du stor klasse, lyder det blandt andet fra Holger Runes mentaltræner B.S. Christiansen, der tidligere har tiltrukket sig opmærksomhed som mentalcoach indenfor professionel cykelsport og indenfor dansk fodbold, hvor han netop nu er en del af det professionelle set up i Superligaklubben FC Midtjylland.

B.S. Christiansen
B.S. Christiansen
Foto: Claus Fisker

Holger Rune glæder sig helt sikkert over de positive ord fra B.S. og han er med sikkerhed i perfekt balance før fjerde runde i Miami Open tirsdag, hvor han krydser ketsjere med amerikanske Taylor Fritz, der er helt oppe som nummer 10 på ATP's verdensrangliste.

Læs mere om: