Mandag, 20. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Hummel fejrer 100 år med ny landsholdstrøje: Referencer til EM i 92

EM 1992
Herrefodboldlandsholdet efter EM triumfen i 1992.
Foto: Palle Hedemann/Ritzau Scanpix
I anledningen af at Hummel i år kan fejre 100-års fødselsdag, har de kreeret endnu en landsholdstrøje, og denne gang er det med EM i 92 som inspiration.

I sommeren 2021 var den nærmest umuligt at opstøve en herrefodboldlandsholdstrøje, da det udskudte EM 2020 var på sit højeste.

Siden da har landsholdet reddet på en bølge af succes, og hvis man vil følge med på helt tæt hold på tribunen i Parken, når de spiller landskampe herhjemme, så skal man være ude i god tid – eller heldig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I mange år er det Hummel, der har sået bag designet af landsholdstrøjerne, og sådan er det stadig. Og i år er det altså 100 år siden, at Hummel så dagens lys for første gang.

Noget der naturligvis skal fejres.

Og det fejrer de altså blandt andet med en ny landsholdstrøje. Og den bærer på helt særlige minder som inspirationskilde.

Man har nemlig hentet inspiration fra de fodboldtrøjer, som det danske herrelandshold vand EM i 1992 i.

På de sociale medier har de lavet en fin lille video, hvortil de skriver, at inspirationen til trøjen i stammer fra det største øjeblik i DBU og Hummels samarbejdshistorie – altså EM-triumfen i 1992.

De nye landsholdstrøjer er allerede til salg nu, og man kan formentlig se spillerne tørne ud i den nye dragt, når de i Parken den 23. marts møder Finland i EM-kvalifikationen.

Du kan se den nye landsholdstrøje i videoen her eller på billededet herunder.

Landsholdstrøje
Den nye landsholdstrøje er inspireret af trøjerne fra 1992.
Foto: Hummel

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden