Husker du Christina Roslyng? Det laver hun nu

Christina Roslyng

Christina Roslyng

Foto: Lars H. Laursen
I 2006 viste den tidligere håndboldspiller Christina Roslyng sine færdigheder på dansegulvet i "Vild med dans". For tiden er hun igen tilbage på gulvet, nu er der bare tale om halgulvet.

Christina Roslyng blev allemandseje, da hun var en del af det danske håndboldlandshold i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne.

Hun spillede blandt andet på det kvindelandshold, der i 2000 vandt OL-guld i Sydney.  

Nu er hun tilbage på landsholdet dog i en lidt anden rolle. 

Hjælper landstræneren

Christina Roslyng startede til håndbold som 11-årig. Hun viste sig hurtigt at være et talent, og har i sine ungdomsår vundet guldmedaljer ved ungdoms VM og EM.

Hun har i sin karriere spillet over 200 landskampe som venstre fløj og landsholdskarrieren toppede, da hun i 2000 fik en OL-guldmedalje om halsen.

Christina Roslyng viser sin EM-guldmedalje frem i 2002. 
Foto: Martin Høien

Christina Roslyng viser sin EM-guldmedalje frem i 2002. 

I 2007 stoppede hun sin aktive karriere som håndboldspiller. Men i 2020 vendte hun tilbage til det danske håndboldlandshold. 

Da Jesper Jensen blev landstræner, ansatte han tidligere landsholdsspiller Christina Roslyng som Team Manager. Det er blandt andet hendes opgave at opdage uro eller konflikter i truppen, som hun sammen med landstræneren skal tage sig af. 

Vandt "Vild med dans"

Men Christina Roslyng er ikke bare kendt for sine dygtige håndboldevner. 

I 2006 viste hun, at hun ikke bare kan bevæge sig på et halgulv, men at hun bestemt evner at indtage et dansegulv. Det gjorde hun i "Vild med dans" med partneren Steen Lund. 

Steen Lund og Christina Roslyng dansede sig i finalen i "Vild med dans" i 2006.
Foto: Claus Poulsen

Steen Lund og Christina Roslyng dansede sig i finalen i "Vild med dans" i 2006.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hun og partneren var oppe imod sanger Simon Mathews og hans partner Viktoria Franova, men det blev Christina Roslyng og Steen Lund, der løftede "Vild med dans"-vindertrofæet. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden