Jeanette Ottesen er blevet gift

Jeanette Ottesen og Marco Loughran

Jeanette Ottesen og Marco Loughran

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
En graviditet er kommet lidt uventet for svømmeren Jeanette Ottesen, der derfor i weekenden overraskede familien med et bryllup.

Den 29-årige svømmer Jeanette Ottesen har netop kunnet offentliggøre, at hun venter sit første barn med briten Marco Loughran.

Lykken hos det unge par, der blev forlovet i starten af året, er stor, og derfor valgte de at fremskynde deres bryllup.

- Ingen i vores familie kendte til vores planer, og alle var af den overbevisning, at der skulle være bryllup næste år engang i maj, skriver Jeanette Ottesen på sin blog.

Vejret var godt

Parret valgte på Facebook at invitere familie og venner til en ”aktivitetsdag”, men i virkeligheden mødte de op til en borgelig vielse i parken Amaliehaven i centrum af København.

Jeanette Ottesen og Marco Loughran fik heldigvis godt vejr med på vejen, og svømmeren beskriver det som den bedste overraskelse, hun nogensinde har planlagt.

Den efterfølgende middag blev indtaget på den fransk-danske restaurant Bistro Royal på Kongens Nytorv.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Traditionerne blev holdt i hævd

Menuen stod på helt traditionel mad med cheeseburgere, pommes frites samt øl og vin, og maden bekom den gravide brud meget vel.

Traditionerne blev samtidig holdt i hævd, for der blev holdt tale, slået på tallerkener, trampet i gulvet, skålet og sunget.

Bryllupsdagen blev sluttet af under solen i Kongens Have med medbragte drikkevarer, og svømmeren tøver ikke med at kalde det den bedste dag i hendes liv.

 

LÆS MERE: Jeanette Ottesen er blevet forlovet

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden