Jeanette Ottesen sælger sin brudekjole

Svømmeren Jeanette Ottesen

Svømmeren Jeanette Ottesen

Foto: Krestine Havemann
Elitesvømmeren Jeanette Ottesen sætter nu den brudekjole, hun blev gift med Bobby Gray i, til salg til fordel for velgørenhed.

Den 27-årige elitesvømmer Jeanette Ottesen blev i 2011 gift med svømmetræneren Bobby Gray i en brudekjole fra Blue by Enzoani.

Ægteskabet holdt dog ikke, og parret blev skilt i 2013, men nu har svømmeren valgt at sætte den smukke kjole til salg på fashion-resales.dk, så overskuddet kan gå til velgørenhed.

- Jeg skal jo ikke rigtig bruge den igen, og jeg kunne ikke se, hvordan jeg skulle kunne have den derhjemme, og så synes jeg, det er fint, at en anden kvinde kan få noget ud af det, siger Jeanette Ottesen til BILLED-BLADET.

Jeanette Ottesen skal ikke bruge kjolen

Kjolen synes svømmeren dog stadig er rigtig smuk, og så har den samtidig været ret bekostelig, fordi der er blevet lavet en masse små detaljer på den i forbindelse med brylluppet.

- Jeg har det fantastisk med, at en anden skal have den på, og det ville jeg da være rigtig stolt af, for jeg skal selvfølgelig ikke bruge den igen, siger Jeanette Ottesen.

Svømmeren, der nu er flyttet sammen med sin nye kæreste Marco Loughran, har ikke vendt sin beslutning med eksmanden Bobby Gray, men hun formoder, at han har det fint med, at kjolen går til et godt formål.

Jeanette Ottesen vil gerne giftes igen

Selv afviser hun ikke, at hun kan komme til at stå hvid brud igen - men selvfølgelig i en anden kjole.

- Jeg vil rigtig gerne giftes igen, for jeg er en rigtig romantiker, men jeg tror ikke, brylluppet bliver helt så stort næste gang.

Du kan få fingrene i Jeanette Ottesens brudekjole her.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden