2. okt. 2012
Af af Hanne Rask

Jeanette Ottesens mand er ikke jaloux

Jeanette Ottesen og Bobby
Jeanette Ottesen og Bobby
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Svømmepigen Jeanette Ottesen mands er yderst forstående, selv om hun tilbringer mest tid i armene på en anden.

For de medvirkende i "Vild med dans" kan deres private parforhold komme på hård prøve i den periode, deltageren i højere grad befinder sig i armene på en anden end den, de plejer at kramme hjemme i privaten.

Svømmeren Jeanette Ottesen er dog heldig med at have en yderst forstående mand. Han er vant til hendes fravær, fordi hun også bruger meget tid på svømning, så han sørger for selv at have noget at foretage sig, mens fruen er væk, siger han til jyllands-posten.dk.

- Jeg studerer, og samtidig har jeg fuldtidsjob. Og så er tillid altafgørende. Det har vi trods alt haft ni år til at bygge op, siger Bobby Gray, der sidste sommer giftede sig med Jeanette Ottesen efter otte år som kærester.

Og svømmepigen er så heldig, at hendes mand giver hende plads til det, hun gerne vil. Også når det handler om, at hun mest af alt har lyst til at være alene, når hun kommer hjem.

- Sådan havde hun det efter OL. Vi havde ikke set hinanden i virkelig lang tid, men hun havde brug for at være alene. Selv om jeg havde savnet hende, sagde jeg, hun skulle tage et par dage for sig selv. Man skal give hinanden plads. Så bliver man også mere glad, siger den forstående ægtemand Bobby Gray.

Læs mere om: