3. apr. 2013
Af Hanne Rask

Jens Veggerby sætter boligen ned i pris

jens veggerby
Jens Veggerby
Foto: AOP
I et forsøg på at få sin luksusbolig solgt, har eks-cykelrytteren slået yderligere 400.000 kr. af prisen.

Eks-cykelrytteren, Jens Veggerby, har nu valgt at slå 400.000 kr. af prisen på hans og fru Nataschas engelske rækkehus i Klampenborg nord for København.

Dermed er parrets bolig nede på den nette sum af 12,5 millioner kroner, men ved køb af det gennemrenoverede fire etagers rækkehus, har man så også en yderst velholdt bolig, der er lige til at rykke ind i, skriver SeogHør.dk

Parrets hus har været til salg i nogle år, og nu prøver familien altså at slå yderligere af prisen i håb om, at flere potentielle købere vil vise interesse. Det er otte år siden Veggerby købte sit engelske rækkehus -tæt på stranden, S-togstationen og Dyrehaven for 6.150.000 kr. Siden blev boligen gennemrenoveret og da boligpriserne var på sit højeste stod eks-cykelrytterens hus til salg for 16.000.000 kr.

Prisen i dag er 12,5 millioner og boligen er ideel for den store familie, der får 214 kvardratmeter at boltre sig på, foruden det store spisekøkken i kælderen og ikke mindst den store private tagterasse, der har kig til både skov og sund.

Se Veggerbys rækkehus her

Læs mere om: