12. dec. 2013
Af dkeditorial

Joachim Boldsen går over til konkurrenten

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/35830.jpg
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
TV2 skiftes ud med TV3 for den tidligere landsholdsspiller i håndbold.

I flere år har danskerne kunnet se Joachim Boldsen i studiet hos TV2, når der er slutrunder i håndbold.

Men den populære håndbold-kæmpe skifter med øjeblikkelig virkning arbejdsplads og begynder i stedet som håndboldekspert hos konkurrenten, TV3.

Han forsvinder dog ikke fra skærmen og skal således være med til at guide danskerne igennem herre-EM i Danmark til januar.

- Inden for håndbold er der næppe nogen bedre og klarere formidler end Joachim Boldsen. Så han vil løfte vores ambitioner i forbindelse med vores håndbolddækning generelt - begyndende med det forestående EM i Danmark, siger TV3's sportschef, Peter Nørrelund, til BT.

Glæder sig til ny karriere

Joachim Boldsen stopper sin karriere som håndboldspiller til sommer, og fra august bliver han så fuldtidsansat på TV3 Sport.

Og han glæder sig naturligvis over skiftet.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af TV3 Sports professionelle setup, og jeg ser frem til både at byde ind med en masse af de ting, som jeg har med i bagagen fra min professionelle karriere, men også til at lære og stifte bekendtskab med en helt ny verden indenfor journalistik, formidling og TV. Jeg glæder mig helt vildt til min nye karriere, siger Joachim Boldsen til BT.

Læs mere om: