Onsdag, 27. juli 2022 - af Karina Didriksen

Jonas Vingegaards forældre klar til at fejre sønnen: Sådan har vi det

Jonas Vingegaard

Jonas Vingegaard

Foto: Claus Fisker
Onsdag skal Tour de France-vinderen Jonas Vingegaard fejres i København, og hans forældre glæder sig til at gense deres søn.

Flere tusinde danskere valfarter onsdag til Rådhuspladsen i København for at få et glimt af den danske Tour de France-vinder Jonas Vingegaard på balkonen omkring kl. 13.45.

Også den 25-årige cykelstjernes forældre, Claus og Karina Vingegaard, er dukket op, og de glæder sig naturligvis til at gense deres søn og give ham et kram.

 

- Ubeskriveligt meget, lød det fra en berørt Karina Vingegaard, da TV 2 mødte forældrene på Rådhuspladsen, der allerede var ved at blive fyldt med mennesker. 

Far Vingegaard er ikke i tvivl om, hvad hans første ord til sønnen bliver:

- Det bliver tillykke, fastslog han med et smil.

Foto: Jesper Sunesen

Bliver genkendt

Claus og Karina Vingegaard bor til daglig i Hillerslev i Thy og har tilbragt nogle dage i København, efter at deres søn vandt Tour de France søndag den 24. juli.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jonas Vingegaards forældre er overrasket over, at de også selv har fået en lille smule stjernestatus og ikke kan gå i fred på gaden i København.

- Det har vi ikke kunnet i de dage, vi har været herovre. Der er rigtig mange, som gerne vil ønske os tillykke. Det, synes vi jo, er vildt, for det er jo Jonas, der har gjort det, lød det fra Karina Vingegaard, som er utroligt stolt af sin søn og hans evne til at bevare roen.

- Jeg ser den gamle Jonas. Han er jo ikke typen, der flyver højt eller får storhedsvanvid. Jeg tror på, at han vil blive ved med at være den gamle Jonas - jordnær og en med fødderne godt plantet i mulden. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden