Lørdag, 23. juli 2022 - af af

Jonas Vingegaards kæreste fortæller: Frida skal med på podiet!

Jonas Vingegaard, Frida og Trine Marie Hansen

Jonas Vingegaard, Frida og Trine Marie Hansen

Foto: Claus Fisker
Lille Frida skal efter alt at dømme med op på podiet, når hendes far, Jonas Vingegaard, søndag aften kan lade sig hylde som vinder af Tour de France.

Tour de France slutter først søndag, men efter lørdagens enkeltstart står det klart, at det er Jonas Vingegaard, som i morgen kan lade sig hylde som vinder af det legendariske cykelløb.

En af hemmelighederne bag den 25-årige danskers succes er hans familie, som betyder alverden for ham, og som altid bakker op.

Familien tror på Jonas 

Kæresten Trine Marie Hansen og datteren Frida har været med rundt i Frankrig under hele Touren, og lige fra begyndelsen har Trine troet på, at Jonas Vingegaard kunne ende med en rigtig flot placering.

- Vi håber, det kommer til at gå rigtig godt. Vi håber selvfølgelig på en podieplads, og så håber vi, at han står øverst, om ikke andet tror jeg i hvert fald på, at Jumbo-Visma vinder, fortalte Trine Marie Hansen, da BILLED-BLADET mødte hende 1. juli efter enkeltstarten i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dejligt at have Frida med

Her afslørede hun også, at datteren naturligvis vil være med til den store triumf.

- Frida skal med på podiet! Han synes, det var en dejlig oplevelse sidste år, og det vil han rigtig gerne igen, lød det for godt tre uger siden fra stjernens kæreste.

I sidste års Tour de France kørte Jonas Vingegaard sig til en flot andenplads, og lille Frida sad på sin fars arm under fejringen i Paris. 

Nu er Frida knap to år gammel, og efter alt at dømme skal hun altså med, når Jonas Vingegaard efter søndagens etape kan træde op på podiet og lade sig hylde som vinder af Tour de France 2022.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden