Kæmpe hæder til Lars Høgh

Lars Høgh.

Lars Høgh.

Arkivfoto: Mikael Reick
Lars Høgh bliver hædret af Dansk Boldspil-Union, DBU.

Målmandslegenden Lars Høgh bliver nu hædret af DBU.

Den 62-årige tidligere landsholdsmålmand er blevet optaget i Fodboldens Hall of Fame.

Nyheden fik han selv overbragt af jurymedlem Michael Laudrup, oplyser DBU.

Og Laudrup, der selv er medlem af Hall of Fame, er da heller ikke nærig med roserne:

- Lars Høgh var en fremragende målmand. Alene 817 kampe for OB igennem 23 år – rekord for en spiller i dansk topfodbold formentlig for altid – understreger hans format og loyalitet. Han havde fået mange flere A-landskampe, hvis vi ikke i den periode havde haft Peter Schmeichel. Siden har Lars været en inspirerende målmandscoach for såvel klubhold som Herrelandsholdet. Men det er for sine meritter på banen, han nu optages i Fodboldens Hall of Fame. Det glæder mig. Lars er et stort menneske, siger Michael Laudrup i en pressemeddelelse.

Hæderen gør Lars Høgh, der i sin karriere blandt andet vandt tre danske mesterskaber og sikrede sig titlen som Årets Målmand hele fem gange, både stolt og glad.

- Fodbold har betydet rigtig meget for mig i hele mit liv. Det er der, jeg har haft kæmpe oplevelser, både som spiller og som træner. Og det er her, jeg har mødt rigtigt mange fantastiske mennesker, som jeg i dag betragter som nære venner. Både min familie og jeg er meget stolte over optagelsen i Fodboldens Hall of Fame, siger Lars Høgh.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden