28. jan. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Kæmpe opbakning til Hans Lindberg og guldholdet på balkonen

Danmark vinder VM i Herrehåndbold 2019.
Danmark vinder VM i Herrehåndbold 2019.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Håndboldspilleren Hans Lindberg, som populært kaldes Hans Majestæt, gav den gas på rådhusbalkonen, hvor han sammen med sine guldkammerater blev hyldet for sejren i VM-finalen mod Norge.
Det blev en helt fantastisk fejring på Københavns Rådhus, som mandag aften dannede rammen om en fornem guldfest for de danske verdensmestre i herrehåndbold.
Blandt profilerne, der lod sig hylde af fans på Rådhuspladsen, var den rutinerede og elskede fløjspiller Hans Lindberg, der populært kaldes Hans Majestæt. Selv kronprins Frederik kaldte søndag til medaljeoverrækkelsen i Boxen i Herning Hans Lindberg for Hans Majestæt.

Nærmest royal hyldest

Da Lindberg kom ud på Rådhusets balkon, var der da også noget nærmest royalt over den måde, hvorpå de mange tusind mennesker på pladsen hyldede ham.
Det rørte Lindberg dybt at blive tiljublet på denne måde, og han strakte taknemmeligt sine arme i vejret.

Mikkel passede baby

I det hele taget var der gang i den på Københavns Rådhus, hvor Lindberg på mange måder førte an, og hvor også Mikkel Hansen hyggede sig med vennerne og sin kæreste og deres lille baby, Eddie Max. Mikkel Hansen havde både overskud til at skrive autografer i massevis og til at tage sig lidt af sin tre uger skønne søn.

BILLED-BLADET byder på guldreportage

Glæd dig til torsdagens udgave af BILLED-BLADET, som bliver et sandt guldnummer med alt om den historiske håndboldbedrift og alt om stjernernes fest med koner, kærester og børn samt med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der havde prinsesse Isabella, prins Christian og prins Vincent med til guldkampen i Boxen i Herning.

Læs mere om: