Fredag, 24. februar 2012 — af af Thomas Flindt

Kæresten får Caroline Wozniacki til at droppe sit guf

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy
Caroline Wozniacki og Rory McIlroy
Foto: AOP
Rory McIlroy og den danske tennisstjerne har indgået sødt væddemål.

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy er begge toptrænede atleter. Begge er blandt de allerbedste indenfor deres sportsgren, og kalenderen er proppet med træning og turneringer. Men det talentfulde kærestepar har også en stor trang til slik, chips og andre søde sager. Om det nu har taget overhånd vides ikke, men både Caroline og Rory har nu lagt de usunde vaner på hylden i kampen om en ukendt belønning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg vil sige det på den måde, at jeg ikke ville gå igennem det her for et par solbrillers skyld, fortæller tenniskometen til eb.dk.

Sikker sejr

Ifølge dagbladet har Caroline Wozniacki fornyligt afsløret, at hun har en svaghed for slik mens Rory hælder til chips og sodavand. Det søde væddemål har derfor fået Caroline til at droppe favorit-guffet, men hun øjner en nem sejr, og dermed kan hun snart dykke hånden ned i godteposen igen.

- Men jeg tror faktisk også, at jeg vinder. Jeg er stædig nok til ikke at give op. Og Rory er så dårlig til at lyve, at jeg straks ville vide det, hvis han havde spist noget usundt, siger hun til eb.dk.

Kæresteparret har ikke meget tid til hinanden på grund af deres travle program, men alligevel fandt de begge tid til at holde Valentins dag i sidste uge.

- Håber i alle havde god Valentins dag. Jeg har lige spist middag med min Valentin, skrev Caroline Wozniacki på Twitter.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden