29. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kasper Schmeichel i chok efter tragisk helikopterulykke

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Birger Storm
Kasper Schmeichel var dybt rystet, da han lørdag var blandt de første på ulykkesstedet, efter en helikopter med hans øverste chef ombord, var styrtet ned uden for stadion i Leicester.

Det danske fodboldlandsholds målmand Kasper Schmeichel var ifølge det engelske medie Daily Mail i chok og i tårer, da han lørdag aften efter at have spillet kamp for sin engelske klub Leicester City på hjemmebane, oplevede følgerne af et dramatisk helikopterstyrt lige udenfor King Power Stadium på en parkeringsplads.

Kasper løb ud til ulykkesstedet

Schmeichel skulle ifølge engelske medier have løbet ud på parkeringspladsen ved stadion sammen med mange andre, da de hørte braget fra eksplosionen ved styrtet.

Brandbiler og ambulancer var med det samme på ulykkesstedet, og Schmeichel fulgte sammen med flere kolleger fra klubben og mange fodboldfans på nært hold redningsarbejdet.

Ifølge Daily Mails kilder var alle ved ulykkesstedet dybt rystede og flere, heriblandt den danske målmand, var i tårer.

Dagen derpå er hele England og i høj grad fodboldmiljøet i chok.

Helikopter tilhører Scmeichels chef

Helikopteren styrtede og brød i flammer umiddelbart efter den var lettet fra fodboldbanen indenfor stadionmurene.

Helikopteren tilhører Leicester City-fodboldklubbens thailandske ejer Vichai Srivaddhanaprabha, som Kasper Schmeichel og flere andre af hans holdkammerater har et særdeles godt forhold til.

Milliardæren Vichai Srivaddhanaprabha var i England og på King Power Stadium for at se Leicester Citys kamp mod West Ham United i den bedste engelske fodboldliga, Premier League.

Klubejeren og fire andre ombordværende døde i ulykken.

Efterfølgende har Kasper Schmeichel skrevet et dybtfølt brev til sin arbejdsgiver på det sociale medie Twitter.

Læs mere om: