Kasper Schmeichel:
Kasper Schmeichel: Stor ulempe at være Peters søn

Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel

Foto: AOP
Kasper Schmeichel har stor succes i egen ret og er irriteret over, at han stadig står i skyggen af sin far.

Kasper Schmeichel er så småt ved at etablere sig som en lige så god målmand som sin berømte far.

Og derfor irriterer det ham, at han stadig bliver fremhævet som Peter Schmeichels søn, afslører han i Ekstra Bladet.

- Jeg tror, at det har været en stor ulempe, at jeg er Peters søn. Jeg er 27 år, har to børn og boet alene med min kæreste i 10 år. Men jeg bliver stadig kaldt for junior. Det irriterer mig, specielt fordi jeg nu er blevet så gammel, som jeg er. På den måde har det ikke været en fordel at være Peters søn, siger Kasper Schmeichel, som onsdag står i målet, når Danmark spiller landskamp mod Sverige.

Han har haft en forrygende sæson i England, hvor han er rykket op i Premier League med sin klub, Leicester, og står på tærsklen til at nappe tjansen som førstemålmand på det danske landshold.

En position, han har slidt sig til.

- Jeg tror heller ikke, mit efternavn har givet mig nogle fordele. Jeg føler i hvert fald, at jeg altid har kæmpet for de ting, jeg har opnået. Jeg har ikke fået noget som helst foræret. Men selvfølgelig har jeg lært en del af min far. Men min holdning har altid været, at du kommer længst med den rigtige indstilling og hårdt arbejde. Det er ikke nok, du er talentfuld, siger Kasper Schmeichel til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden