29. mar. 2013
Af Jan Bergman

Kom indenfor hos Lars Christiansen

Lars Christians har sat sit hjem i Kolding til salg.
Lars Christians har sat sit hjem i Kolding til salg.
Martin Høien/BILLED-BLADET
En af Danmarks bedste håndboldspillere gennem tiderne, 40-årige Lars Christiansen, er ved at skille sig af med sit hjem.

Christiansen, der fandt samme med sin ekskone Christina Roslyng i efteråret, valgte i sidste uge at sætte sin luksusvilla med udsigt over Kolding Fjord til salg for 4.365.000 kroner, hvilket er 440.000 kroner mere, end hvad han selv gav for boligen i 2010.

Det skriver Boliga Kendte

Huset ligger på Fjordvej, der – målt på den offentlige vurdering – har de næsthøjeste kvadratmeterpriser på villaer i hele Region Syddanmark, og den pensionerede håndboldspillers bolig er da heller ingen undtagelse.

Se billederne af huset hos mægleren – KLIK HER

Huset kan mønstre en kvadratmeterpris på over 39.000 kroner, men så er der også udsigt over Kolding Fjord fra anden række, fem værelser, en lille kælder og terrasse foran huset med vue til vandet.

Lars Christiansen har i øvrigt udsmykket villaen med flere store billeder af sig selv, men de hører formentlig ikke med i prisen for huset.

Christiansen må håbe på, at han har bedre held på boligmarkedet end Christina Roslyng, der i over to år forsøgte at sælge sin ejerlejlighed på Rosenstræde i Viborg.

Boligen blev pillet af markedet i november, og der er endnu ikke blevet tinglyst en salgspris.

Læs mere om: